frietkraam prijs voor dummies

Gezonde aardappelen, dit bikken van biologische friet kan zijn ons heerlijke verrassing: gezonde onbespoten grondstoffen en plantaardige biologische olie.

De missie: dit verzorgen betreffende onbeperkt dit grootste collectie verse friet en een behoorlijk scala met de beste kwaliteit snacks voor u dan ook op locatie.

Mede mijn jonge leeftijd (18 jaar)  heb je zeker gering vermogen teneinde te investeren je heb al wel 2 jaar horeca ervaring in een snackbar en restaurant.Mijn intentie kan zijn teneinde dit mits bijbaan te houden voor in het weekend daar daar doordeweeks nog school is.Dit benul was om bij een supermarkten in te inkopen en immers voor ons mindere kwaliteit maar immers ons stuk voordeliger mag je dit middel verkopen. Dit is voor mij vervolgens verder tevens geen levensbehoefte. Als kraam wensen zijn je een caravan om opbouwen en vervolgens een kleine welke alsnog achter de wagen past tot frietkraam. Je bestel in wanneer een markten zichzelf voordoen en zal dus gering service hebben en weinig investeren in heel wat nuttigen.

Met ons collectie van 6 soorten verse friet en ons asssortiment betreffende 26 soorten snacks met veel andere sauzen kunt u betreffende de gasten aangenaam onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Verras de bruiloftsgasten met een snack surprise party! Geen te chique liflafjes, doch eenvoudig een (h)eerlijke puntzak friet na afloop betreffende ons knusjes
sfeervol event. Dat kan zijn voor een ieder een onverwachte, maar apart hete afsluiter over uw mooiste dag.

Onze snacks zijn met zorg uitgezocht voor top leveranciers en wij hebben dit predicaat ‘Betrouwbaar Frituren’ betreffende trots. Tel bovendien ons HACCP certificaat nog eens op en u bent ervan verzekerd het u dan ook betreffende ons juiste firma te produceren heeft.

Na dit invullen van veel vragen kun je zelf ons code samenstellen (let wel: ook niet alle regels zijn over toepassing). In een hygiënecode staan regels over dit betrouwbaar omgaan met voedsel zoals:

Raakt u dan ook geïnteresseerd in een frietwagen aan huis? Neem dan vrijblijvend aanraking op betreffende Frietfestijn.nl Wij zijn zowel telefonisch mits ieder email bereikbaar.

U dan ook kan weet van € 260,00 ons frietwagen met bediening huren. Bovendien kiest u vervolgens één van de geselecteerde menu’s ofwel u stelt alleen een assortiment samen. Precies wat u dan ook wilt.

nl. Uw visite gaat plezier hebben betreffende de lekkere, lauw opgediende producten die in 100% plantaardige en verse olie geraken gebakken. Het personeel komt tegelijk betreffende een mobiele patatkraam  op de feestelijkheid mee. Huren is dus enorm eenvoudig en u zal verrast bestaan hoe voordelig onze prijzen bestaan.

Indien locatie nader kan zijn dan 25 km vanuit de thuislocatie in een gemeente Asten worden daar voorrijdkosten extra in rekening gebracht. 

  En vervolgens ben jouw weet vlug  duurder uit dan ons professionelere installatie met microfiltratiesysteem. En vanzelfsprekend moet je frietkraam huren ook een afzuiginstallatie hebben.

Een prijs kan zijn uiteraard afhankelijk over dit aantal gasten en hetgeen u wensen bestaan. Deze prijzen worden onderling met u dan ook besproken. Voor een prijsberekening bestaan er 2 formules:

Wij wensen ervoor dat de snack-automaten voortdurend gevuld zullen blijven en uw gasten verder beslist onbeperkt kunnen plezier hebben aangaande heerlijke frites en alle lekkere snacks en sauzen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *